Let’s get blogging

het laatste nieuws van Bunniesjr

 

Let’s get blogging

het laatste nieuws van Bunniesjr

AUG

16

BUNNIES JR COLLECTIE WINTER 16


Er was eens… een perfect passend schoentje dat staat te popelen om op avontuur te gaan! Het nieuwe seizoen staat geheel in het teken van sprookjes. Daarbij hebben we weer de leukste campagne beelden. “Zijn ze niet om op te eten?” zei de boze wolf.

Als jouw kleintje klaar is voor de volgende stap, zet je deze natuurlijk met BunniesJR. Voor het nieuwe seizoen hebben we weer de mooiste materialen, hippe motiefjes en leukste printjes gebruikt voor de schoentjes van jullie engels en bengels.

Bij de kleuren van het najaar wordt veel gebruik gemaakt van grijstinten, door het gebruik van metallics krijgen de schoentjes een frisse uitstraling. Binnen de nieuwe collectie baby- en kinderschoentjes zijn er veel nieuwe modellen terug te vinden, zoals bijvoorbeeld de Veerle Vroeg, waarvan één van onze Facebook fans de naam heeft bedacht. De Veerle Vroeg is een echt meidenschoentje en kenmerkt de nieuwste collectie. De bloemenstof met fijne glitters, mooie afwerkingen als het blaadje aan de rits en het vernieuwde tonglabel is een geheel nieuwe schoen, die perfect past binnen de collectie van BunniesJR.

Runners zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld van vandaag, ook niet voor de allerkleinste stappers. De Roxy Ruig is ook nieuw binnen de BunniesJR collectie, een hoog runnertje, sportief, stoer en lekker stevig aan de enkeltjes. Naast deze nieuwe schoentjes is er ook ruimte voor bestaande modellen en klassiekers zoals de Parel Pit, Cis Classic en Zelma Zacht. Voor de winter zijn ze natuurlijk in een nieuw (imitatie bont)jasje gestoken, opgefrist met glitters en gebruik van de nieuwste leersoorten.

Ook voor de jongens brengen we vernieuwing binnen alle fases van het leren lopen. De Roxy Ruig in stoer navy blauw met gele details, warm grijs met coole eyelets op de Sjimmie Stoer en voor de winter stijlvolle laarsjes zoals de Noa Noord op een flexibel zooltje. Is jouw kleine man al een gevorderd stappertje? Dan zit je goed in de groep Superstap Bunnies verkrijgbaar in de maten 24 t/m 32! De Pan Pit heeft een handige ritssluiting zodat jouw jongen ze zelf aan en uit kan trekken.

Dit is een greep uit de uitgebreide collectie van BunniesJR, benieuwd naar de andere modellen? Bekijk ze op www.bunnies.nl/collectie en vind jouw beste maatje..

Deze modellen vertegenwoordigen de laatste trends, zijn afgestemd op verschillende loopfases en zijn door de juiste pasvorm en gebruik van leder super verantwoord! BunniesJR weet ook dat deze stapjes niet seizoensgebonden zijn. Daarom zijn onze collecties zo ontworpen, dat ze toegankelijk zijn voor meerdere seizoenen.

De collecties zijn opgedeeld in de 4 fases van het leren lopen namelijk:
- Baby Bunnies: schoentjes voor de aller kleinste in de maatjes 18 t/m 23. Deze schoentjes zijn heel soepel, lekker zacht en makkelijk aan te trekken.
- Flex Bunnies: de naam zegt het al, deze schoentjes zijn heel flexibel. Hierdoor zijn ze ideaal voor de overgang van het kruipen naar de eerste echte stapjes in de maatjes 20 t/m 27.
- Stap Bunnies: voor de gevorderde stappertjes onder ons in de maatjes 20 t/m 32. Stevig aan de voetjes, sterk en vlak op de grond.
- Superstap Bunnies: deze groep van BunniesJR is speciaal voor de peuter die het allemaal kan; lopen, dansen, rennen, springen en meer.. Deze stappers kunnen terecht in de maatjes 24 t/m 32.

Daarnaast heeft BunniesJR in alle schoenen uitneembare zolen met een voetafdruk, zodat je makkelijk kan meten of de schoentjes niet te klein zijn. Zo heb je altijd je beste maatje voor je kleine maatje.

Deel met anderen:Zoek in blog
Bunnies bloggersBunniesJR Top tips & Must haves
Tweetfeed