Let’s get blogging

het laatste nieuws van Bunniesjr

 

Let’s get blogging

het laatste nieuws van Bunniesjr

AUG

12

BunniesJR - NEW COLLECTION Winter 2015

Voor onze nieuwe wintercollectie hebben wij natuurlijk weer je beste maatjes; voor grote Avonturiers en kleine Drukte makertjes , lieve Engeltjes en ondeugende Bengels. Voor onze Snelheidsduiveltjes hebben we onze super coole runners in verschillende kleuren en gave pony materialen. Deze runners zijn verkrijgbaar in de maten 20 tot en met 27; zowel met klittenband als met veter.

De liefste Engeltjes kunnen je betoveren op de schattigste laarsjes, daar kun je toch niet zonder in de winter! Wat dacht je van de Cis Classic in de kleuren cognac, donkerpaars of girly roze; een laarsje wat schattig maar ook super stoer is!

Kleine ondeugende Bengels kunnen heerlijk spelen met de Peke pit, een stoere half hoge stevige schoen met rubberen stootneus. Dit seizoen krijgen alle Peke pits extra kleuren veters, zodat iedere bengel kan kiezen hoe zijn schoen eruit moet zien.

Dan niet te vergeten onze grote maatjes, de superstappers voor onze echte Drukte makertjes. Stevige coole hoge sneakers voor de boys en voor de meisjes een mix tussen lief en stoer. Verkrijgbaar in de maten 24 tot en met 32.

BUNNIESJR heeft een geheel eigen identiteit.

Een identiteit die aansluit bij de fases die een kindje tegenkomt bij het zetten van de eerste stapjes; BabyBunnies, FlexBunnies, StapBunnies en SuperstapBunnies. Door sterk bij onszelf te blijven en echte verhalen te vertellen helpen we de jonge ouders een keuze te maken die gebaseerd is op vertrouwen, kwaliteit, design en prijs.

Deel met anderen:Zoek in blog
Bunnies bloggersBunniesJR Top tips & Must haves
Tweetfeed